Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamını, sözlerini ve iz bırakan anlarını kronolojik bir yolculukla keşfedin→
Konu: Regex
Tekil mesaj gösterimi
22 Mayıs 2026, 13:01   #4
Jayus
Varsayılan Yanıt: Regex

Oo en sevdiğim, Ongun'u övmek benim ikinci mesleğim bu arada. En iyi yaptığım işlerden biridir. Gömmek gerekirse çok güzel gömerim, övmek gerekirse zirvede bırakırım öyle bir durum. Tabii çoğu zaman övgüyü abartırım ama hepsi hak ettiği şeyler. O biiirr adamın dibidir, hani böyle ekmekle sıyırsan en en en diplerden gelen bir adamlık eşi benzeri yoktur. Doğada çok nadir bulunan bir element gibidir kendisi, ararsanız bulamazsınız. O kendisi isterse çıkar karşınıza sadece. Eh ben de bir gün doğada yürüyüşe çıkmıştım, birden karşıma bir lamba çıktı. Lambayı aldım elime hoooppp içinden cin çıktı. Dedi ki: "3 değil 1 dilek hakkın var" ben de dedim o zaman iyi kullanayım bu dileği. Çok mükemmel, harikulade, hayallerimi süsleyecek bir dost, arkadaş, sırdaş istiyorum dedim. Cin dedi bu baya zaman alır bekle yapım aşaması bitsin yollarım sana, sonra kayboldu. 1 hafta sonra da Ongun'la tanıştık işte. Canım benim ya kurban olurum.
Mesaj içerikleri, HobiForum üyelerine özeldir
Yanıtın tamamını görüntülemek için oturum açabilir veya üye olabilirsiniz.
  Alıntı