Mustafa Kemal ATATÜRK Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı, fikirleri, inkılapları ve mirasının paylaşıldığı ve tartışıldığı bölüm.

Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Üzüm

Yeni Konu  Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
19 Mayıs 2026, 22:34   #1
Çevrimdışı
Üzüm
Varsayılan Mustafa Kemal Atatürk Diyor ki :

Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint’ten, Mısır’dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur.

Polina bunu beğendi.
  Alıntı
22 Mayıs 2026, 20:14   #2
Çevrimdışı
Üzüm
Varsayılan Yanıt: Mustafa Kemal Atatürk Diyor ki :

Benim, Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra, beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevî mirasçılarım olurlar.

  Alıntı
22 Mayıs 2026, 20:35   #3
Çevrimdışı
ZenithinkeR
Varsayılan Yanıt: Mustafa Kemal Atatürk Diyor ki :

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.

__________________

  Alıntı
24 Mayıs 2026, 16:44   #4
Çevrimdışı
Üzüm
Varsayılan Yanıt: Mustafa Kemal Atatürk Diyor ki :

Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır .

  Alıntı
Yeni Konu  Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri